Effectief Bevragen

interview-small

Investigative interviewing voor waarheidsvinders! Essentieel onderdeel van waarheidsvinding is ‘hoor en wederhoor’. De training Effectief Bevragen volgt het internationale PEACE model en centraal staat het maken van een gespreksplan in plaats van een vragenlijst.

De training Effectief Bevragen is geschikt voor toezichthouders, onderzoekers, accountants, HR medewerkers, compliance medewerkers en advocaten. Het programma wordt altijd afgestemd op de doelgroep.

De training Effectief Bevragen bestaat uit een theoretische basis afgewisseld met praktijk simulaties. Hiervoor maken wij gebruik van eigen casuïstiek van de deelnemers.

Het theoretische gedeelte bestaat o.a. uit: het opbouwen van een relatie met de gesprekspartner, omgaan met weerstand en het signaleren van non-verbale gedragingen en die te vertalen naar de juiste gesprekstechniek.

De training Effectief Bevragen wordt alleen in-company verzorgd omdat deelnemers vrijuit moeten kunnen spreken over zaken die zij ervaren in hun werkzaamheden en de gesprekken die ze voeren.

Tot slot: laat u niets wijsmaken, leugens zijn niet te detecteren!

"Dit was eindelijk weer eens een fijne training! Veel geleerd! Top!"
"Het was leuk en leerzaam!"
"Ik heb mij geen moment verveeld!"