Privacy Policy

Privacyverklaring Devizion

Wie zijn wij

Dit is de privacyverklaring van Devizion (gevestigd aan de Parklaan 28 in Waddinxveen), geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 28084748. Vanzelfsprekend behandelen we persoonsgegevens van opdrachtgevers en website bezoekers zo veilig en zorgvuldig mogelijk. Gegevens op onze website worden verwerkt door Devizion. U kunt ons bereiken via 06 53626567 en info@devizion.nl.

Wat zijn persoonsgegevens

Persoonsgegevens zijn gegevens die iets vertellen over u of die met u in verband kunnen worden gebracht. Als bezoeker is dit bijvoorbeeld het IP-adres van uw computer. Als opdrachtgever zijn dit bijvoorbeeld ook uw naam, adresgegevens, telefoonnummer, emailadres.

De doelen waarvoor persoonsgegevens worden verwerkt en de bewaartermijn

Registreren voor aanvragen van informatie

Als u zich registreert voor het aanvragen van informatie legt Devizion uw gegevens vast. Deze gebruiken we voor analyse van het bezoek aan onze website en om u te kunnen benaderen met informatie gekoppeld aan uw interesse of vraag. Na twee jaar worden gegevens geanonimiseerd, zodat deze alleen nog voor analysedoeleinden zijn te gebruiken.

Bezoek website

Uw persoonsgegevens worden door ons verwerkt voor het optimaliseren van het gebruiksgemak en het verbeteren van de website in het algemeen. U kunt bij het toetreden van de website er voor kiezen om de cookies niet te accepteren; u heeft dan gewoon toegang tot de website. Als we wel cookies mogen gebruiken wordt uw bezoek aan de website geoptimaliseerd. Op deze manier zijn we u zo goed mogelijk van dienst.

Gebruik van Cookies

Cookies zijn kleine bestanden op bijvoorbeeld uw pc, tablet of smartphone die uw surfgedrag onthouden. Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te laten functioneren, zgn. functionele cookies. Andere cookies worden gebruikt om de website te verbeteren, zgn. analytische cookies. Er zijn ook cookies die uw surfgedrag volgen en het mogelijk maken om gericht advertenties naar u te sturen, zgn. tracking cookies. Devizion gebruikt de cookies alleen om informatie te verkrijgen over uw bezoek aan de website.

Als u de cookies hebt geaccepteerd wordt de informatie verzameld aan de hand van uw IP adres, als u de cookies weigert wordt uw klikgedrag geregistreerd, maar niet aan de hand van uw IP adres. Kijk hier voor meer uitleg over ons Cookie beleid.

Beveiliging

Devizion verwerkt persoonsgegevens met uiterste zorgvuldigheid en streeft veiligheid en bescherming na door middel van goede en heldere afspraken met haar partners. Devizion doet haar uiterste best om te voldoen aan hoge technische beveiligingsstandaarden; ter beveiliging zijn daartoe technische en organisatorische maatregelen getroffen.

Recht op inzage, correctie of verwijdering, beperking, overdraagbaarheid en bezwaar tegen verwerking.

Klanten, prospects, aanmelders en website bezoekers kunnen op schriftelijk verzoek gebruikmaken van het recht op inzage, correctie of verwijdering, beperking, overdraagbaarheid en bezwaar tegen verwerking.
Wanneer u vragen of klachten heeft met betrekking tot privacy kunt u contact opnemen met Devizion,  06 53626567 of info@devizion.nl
Daarnaast kunt u ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens via www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

Aanpassingen

Devizion heeft het recht om wijziging aan te brengen in deze privacyverklaring. Wijzigingen worden alhier gepubliceerd op onze website. Deze versie dateert van:
27 maart 2020.